2012. december 13., csütörtök

zárlat

Nóri bejegyzéséhez kapcsolódva az utolsó órai közös értékelő beszélgetés során én is választ kaptam a legtöbb kérdésemre a kurzussal kapcsolatban és az észrevételeimet is meg tudtam fogalmazni. Hasznos volt a többiek véleményét, nehézségeit is meghallgatni és együttesen megvilágítani néhány, csak most a vége felé tisztázódni látszó kérdést, mint például az univerzális tervezés témájának, céljának eddigi közös feltárása, eredményei és további kutatási lehetőségei. A kurzus közben szintén jól jött volna néhány ilyen személyesebb beszélgetés, tapasztalatcsere, a sok önreflexió helyett.

A csapatmunkánkat az önértékelésünkben is kiemeltem, a projekt közepe, vége felé már tényleg nagyon inspirálóvá váltak a megbeszélések, gondolatcserék és jó érzés volt végre megtapasztalni, hogy egy ilyen jellegű tanulási folyamat során mennyi más kompetenciát lehet még aktivizálni a klasszikus tanulás mellett.

A blogolást mint ismeretszerzést és információmegosztást, kezdem egészen megkedvelni (ebben a 6 bejegyzés/1 este is közrejátszott talán.. de máshogy nem lehet) és a későbbiekben elképzelhetőnek tartom, hogy mint egyfajta jó kiindulási pontot és adatbázist használjam a félév során elkészült blogunkat.

És akkor most beszéljen(ek) a kép(ek):

ugye Zsófi?! ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése